Blog

Ik ben niet verdwenen

Na de hectische december maand komt er altijd een beetje rust. Maar ik kan je vertellen: de laatste weken waren voor mij alles behalve rustig.

Ik heb een nieuwe baan... ik had het niet verwacht maar toch vraagt het van mij meer dan ik ooit verwacht had. Hoe dieper ik er in ga hoe meer oplosbare vragen en problemen ik tegenkom. Gelukkig houd ik van uitdagingen anders zou ik dit ook nooit begonnen zijn ..:)

Naast mijn nieuwe baan ben ik / was ik ook bezig om voor de website meer bekendheid te creƫren. En natuurlijk, na 3 maanden in de lucht zijn, wil ik ook graag een beetje succes boeken en bekender worden. Ik werk heel hard aan deze opdracht. Ook op Instagram en op Facebook... Onderhouden is nog geen routine, maar elke dag word ik er handiger in.

Ik heb ook een heel mooie sjaal met lace techniek gebreid. Het was een grote uitdaging maar wat was het leuk te doen! En na lang twijfelen heb ik besloten een spelletje op het world wide web te gooien. Het was niet makkelijk met enorm veel vragen: Mag ik dat doen? Kan ik het doen? Wat gaan mensen erover denken? Hoe formuleer ik de juiste tekst?

Inmiddels is de sjaal klaar, en deze is prachtig geworden. De tekst is geschreven. In 2 talen.. Ik moet nog mijn moed verzamelen en op het knopje drukken... Ik heb nooit verwacht dat zoiets zoveel onzekerheid zou brengen.

Ik ben dankbaar elke dag mezelf tegen te komen en elke dag met een nieuwe uitdaging bezig zijn. Ook dankbaar dat ik zulke vrienden en familie heb die altijd bereid zijn om mijn vragen te beantwoorden en mijn twijfel weg te nemen. En in mij geloven.

De passie van het breien en haken leeft in mij. Het vuur voor mijn hobby dooft niet uit.